BIOVITALIS SET 2u1 Emulzija 150 ml i Fluid 250 ml

Set se sastoji od Emulzije za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji i Fluida za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji.

179.90 Kn

Emulzija za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji
Primjenjiva od prvog dana života djeteta. Podupire sposobnost obnavljanja barijere kože. Vraća koži vlažnost te ju štiti od isušivanja. Umiruje kožu i intenzivno ju hrani. Lako se upija.
Emulzija za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji sadrži kombinaciju visokokvalitetnih sastojaka: ulje pamuka, noćurka, avokada i pšeničnih klica, shea maslac i aloe vera. Svi korišteni sastojci u potpunosti odgovaraju standardima prirodne kozmetike. Emulzija ne sadrži parfeme, alergene, parabene, silikone i parafinsko ulje. Korištene sirovine s ECOCERT certifikatom.
Primjena: Nanijeti u tankom sloju na čistu i suhu kožu lica i tijela. Blagotvorni učinak postiže se primjenom najmanje 2 puta dnevno. Za pranje koristiti Emolium2 skin Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji.
Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji
Primjenjiv od prvog dana života djeteta. Nježno čisti kožu bez isušivanja. Ostavlja kožu umirenom, nježnom i mekom. Može se koristiti kao kupka ili se izravno nanijeti na prethodno navlaženu kožu i kosu. Inovativna kombinacija prirodnih sastojaka: baza bez sapuna koja ne isušuje kožu, ekstrakt zobi koji kožu umiruje.
Svi korišteni sastojci u potpunosti odgovaraju standardima prirodne kozmetike. Fluid ne sadržava parfeme, alergene, parabene, silikone i parafinska ulja. Korištene sirovine s ECOCERT certifikatom.