JANE IREDALE PP WARM SIENNA REFILL

Naš #1 bestseler PurePressed mineralni puder u kamenu idealno prekriva nesavršenosti, a rezultat je ujednačen i blistav ten. Lagana i transparentna mat podloga savršeno se stapa s tenom čineći kožu lica besprijekornom, zdravijom i mlađom. Namijenjen je normalnoj do masnoj koži i koži s proširenim porama.
Detalji
NOVO, EKOLOŠKI ODRŽIVO PAKIRANJE
Svi refili pakirani su u kartonsku kutijicu koja se može reciklirati. Certifikat Forest Stewardship Council jamči najprihvatljiviju proizvodnju iz drvenih vlakana.
Koristi se kao podloga, puder, korektor i zaštita od sunca (UVA/UVB 20)Lako i ravnomjerno nanošenje, dugotrajno prekrivanjeVisokopigmentiran i vrlo otporan na vodu (do 40 minuta)Sadrži antioksidanse poput ekstrakta borove kore i ekstrakta naraDjeluje protuupalno na akne i smiruje kožu licaSmanjuje vidljivost pora i boraZahvaljujući mikroniziranim mineralima koji reflektiraju svjetlo koža lica izgleda zdravije i mlađeVeganski proizvod, ne šteti koraljnim grebenima i nije testiran na životinjamaNe sadrži gluten, ulja, talk, boje i parabenePreporučuje ga američka udruga za borbu protiv raka kože The Skin Cancer Foundation

312.00 Kn (41.41 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1075208 Kategorije: , , ,

Refill PurePressed Base mineralnog pudera stavite u kutijicu. Za nanošenje koristite Handi kist. Kist lagano pritisnite par puta u puder, višak otresite, pa nanesite na lice potezima prema dolje. Puder nanesite na lice i vrat. Završni look napravite stabilizatorom minerala, jednim od Jane Iredale hidratantnih sprejeva – Pommist, D₂O, Balance ili Calming Lavender.