LA ROCHE-POSAY (LRP) ANTHELIOS PIGMENTATION Obojena krema za lice za zaštitu od pigmentacija nastalih izlaganjem suncu, 50 ml

Krema pogodna za kožu osjetljivu na UV zrake te kožu sklonu hiperpigmentaciji uzrokovanoj suncem. Najčešći rezultati takve izloženosti suncu su trudnička maska i staračke pjege. Pobrinite se za sebe i svoju kožu uz Anthelios kremu za sunčanje protiv nastanka pjega i hiperpigmentacije.

Ova krema za sunčanje ima vrlo visoki i široki spektar zaštite od sunca (od vidljivih sunčevih zraka i nevidljivih ultraljubičastih zračenja – UVA/UVB). Optimalni i visoki zaštitni faktor SPF 50+ posebno je ojačan protiv UVA zraka (po duplo strožim kriterijima od preporuke Europske unije). Anthelio krema ima dodatne tehnologije kao što su XL-Protect i sustav UV filtriranja. Za dodatan antioksidativni učinak, možete upotrijebiti termalnu vodu La Roche-Posay.
TEKSTURA

Lako topljiva krema koja se lagano razmazuje i upija.
Ne lijepi se.
Nekomedogena (krema za sunčanje koja ne začepljuje pore).

159.56 Kn

Dermatološki testirana krema za zaštitu od sunca obogaćena Proceradom. Procerad smanjuje nepravilnosti i štiti od pojave crvenih i smeđih mrlja i ostalih oblika hiperpigmentacije. Vrlo visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+) koji štiti od ultraljubičastog zračenja. Bez mirisa. Ova krema je namijenjena nanošenju na lice i ostala područja izložena suncu. Krema štiti od vrlo širokog spektra štetnih sunčevih zračenja. Obogaćena je Proceradom koji štiti kožu pred posljedicama prekomjernog izlaganja suncu i pojavom hiperpigmentacije. Krema kožu njeguje i sprečava štetu nastalu zagađenjem. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Krema je namijenjena osjetljivoj koži i koži, posebno osjetljivoj na sunce.