Aboca Melilax Adult Mikroklizma za odrasle 6x10gr

11.94 (89.96 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1075096 Kategorije: , , ,

 

MELILAX ADULT– Inovativna linija klinički dokazanih medicinskih proizvoda koji se koriste u slučaju opstipacije (zatvora). Proizvod olakšava pražnjenje crijeva i smanjuje smetnje, iritacije i upale prisutne kod opstipacije (zatvora).  Mikroklizma na osnovi meda i Promelaxina®, patentiranog molekularnog kompleksa meda iz nektara i mediljke, obogaćenog polisaharidnom frakcijom iz aloe i sljeza. Medicinski proizvod klase IIb, ima dvostruko djelovanje:

  1. laksativno – uravnoteženo osmotsko djelovanje na nivou rektuma bez iritacije
  2. zaštitno – stvaranje zaštitnog sloja na sluznici rektuma koji ublažava iritaciju i smetnje prisutne kod opstipacije

 

Indikacije: liječenje opstipacije (zatvora), čak i u prisutnosti intestinalne preosjetljivosti (kao u slučaju iritabilnog kolona), fisura i hemeroida

Očekivano djelovanje Melilax-a je u kratkom roku od 20 minuta nakon primjene

Upotreba: Odrasli i adolescenti stariji od 12 godina. Proizvod je pogodan za uporabu tijekom trudnoće i dojenja

Doziranje: Odrasli i adolescenti stariji od 12 godina: jedna mikroklizma od 10 g po potrebi.
           U slučaju uporne opstipacije (zatvora) orimjenite 2 doze stovremeno.

Pakiranje: 6x 10 grama mikroklizmi

Način primjene: Staviti nekoliko kapi proizvoda na perianalno područje i nježno umetnuti cjevčicu u rektum. Pritisnuti mikroklizmu do kraja, u smjeru mjeha; a na kraju primjene držati je još pritisnutom sve dok cjevčica potpuno ne izađe, kako bi izbjegli da se proizvod usisa nazad.

Upozorenja: Ne koristiti kod peosjetljivost ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju dugotrajne opstipacije (zatvora), treba se obratiti liječniku kako bi se isključila ostala bolesna stanja. Mikroklizma je namijenjena za jednokratnu uporabu.