Aboca NeoBianacid a14

11.03 (83.11 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1075098 Kategorije: , , , ,

NEOBIANACID– Inovativni medicinski proizvod, klase IIa, koji se temelji na prirodnim molekularnim kompleksima s jedinstvenim učinkom zaštite sluznice želuca i jednjaka. Sadrži Poliprotect®, molekularni kompleks koji zahvaljujući mukoadhezivnim svojstvima reproducira zaštitnu aktivnost fiziološke sluzi. U obliku tableta koje se otapaju u ustima.
100% prirodan, bez glutena, ugodnog okusa.

Indikacije: Otklanjanje tegoba povezanih sa želučanom kiselinom kao što su žgaravica, gastritis, bol u želucu, gastroezofagealni refluks te simptomi povezani s probavnim poteškoćama (dispepsijom) kao što su težina u želucu i nadutost.
Namijenjen je i prevenciji, u situacijama koje bi mogle izazvati iritaciju sluznice: uzimanje nesteroidnih protuupalnih lijekova, uzimanja lijekova protiv bolova, u razdobljima psihofizičkog stresa, promjena godišnjih doba, nepravilna prehrana i stil života.

Djelovanje: NeoBianacid® stvara aktivni zaštitni sloj na sluznici jednjaka i želuca koji ih štiti od kontakta sa želučanim sokovima i nadražujućim tvarima te na taj način dovodi do njenog bržeg oporavka. Djeluje brzo i učinkovito zahvaljujući sinergiji polisaharidne i mineralne komponente. Djelovanje dopunjuju antioksidativna svojstva flavonoidne komponente koja djeluje protiv iritacije uzrokovane slobodnim radikalima.

Upotreba: Siguran je za upotrebu i tijekom trudnoće i dojenja te za djeca stariju od 6 godina. Može se uzimati tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Upotreba zajedno s lijekovima: Zbog svog mehanizma djelovanja može se koristiti zajedno s inhibitorima protonske pumpe i H2 antagonistima te u razdobljima prekida liječenja, sukladno uputama liječnika.

Način primjene: Po potrebi uzeti jednu tabletu i polako je otopiti u ustima. U slučaju gastroezofagealnog refluksa, preporuča se uzeti jednu tabletu neposredno nakon glavnih obroka i jednu navečer prije spavanja. U slučaju žgaravice i težine u želucu povezane s probavnim poteškoćama (dispepsijom) uzeti jednu tabletu nakon obroka. U svim slučajevima moguće je po potrebi ponoviti dozu nekoliko puta na dan, čak i u kraćim vremenskim intervalima. Proizvod se može uzimati tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Pakiranje: Bočica od 14 tableta i 45 tableta

Upozorenja: Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. Preporuča se uzeti proizvod najmanje dva sata prije ili nakon uzimanja lijekova, posebno tetraciklina. Čuvati na suhom mjestu i hladnom mjestu, izvan dohvata djece.